Vis musklerne frem, mens du kører

0
434

Det bedste fra to verdner. Ford Kuga er for dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og vil have en muskuløs, kraftfuld SUV – samtidig med at vise omtanke for miljøet. Med dens hybridmotor går du nemlig ikke glip af, hvad en traditionel SUV kan tilbyde, men teknologien bliver taget til nye højder og udført på en måde, hvor alle kan være med.

Er du til en smuk bil med lækkert interiør innovativ teknologi? Så behøver du ikke at lede længere – Ford Kuga er svaret på dine drømme. Du vil sikkert gerne have en kraftfuld, effektiv bil uden at gå på kompromis med dine værdier.Vi ved, at bilkørsel er en af de store syndere, når det kommer til klima og luftforurening.

Traditionelt kan SUV’ere udelukkende med en benzinmotor koste dyrt på klimakontoen. Men heldigvis kan du nu få en lækker Ford Kuga, der med sin avancerede Plug-In Hybrid-teknologi, gør det økonomisk, både for klimaet og for din pengepung, da du vil opleve et lavere forbrug af brændstof.

Hvad er en SUV?

SUV står for Sport Utility Vehicle og er typisk lavet til at kunne klare forskellige typer terræn. Derfor er de typisk også større, højere og fylder generelt mere. Det er altså en utrolig praktisk bil, der kan bruges til mange forskellige aktiviteter. Ford Kuga er uden undtagelse en utrolig praktisk bil, som vil tage din køreoplevelse til nye højder.

Ford Kuga er intelligent designet, hvilket gør den fleksibel og kan tilpasse til dine behov. Rummelig bagage, fleksible sæder og lækre detaljer på det indvendige udstyr. Bilen er f.eks. perfekt til hele familien. Smid tasker, cykel eller barnevogn i bagagen og gør jer klar til den fedeste road trip, med sprød musik i højtalerne og dejlig udsigt fra store vinduer.

Kuga cruiser lydløst igennem landskabet og hele familien kan føle sig helt tryg med avancerede sikkerheds-teknologier, som er indarbejdet i bilens system. Den har f.eks. en funktion, der hjælper føreren med at passe på andre trafikanter i storbyen, hvor det kan blive noget så trængt. Ford Kuga er en intelligent bil, der vil falde i enhver bilelskers smag.